Професионални продукти за ноктопластика, декоративен маникюр и педикюр office@nails.bg

 • КРАТКО ОПИСАНИЕ НА УСЛОВИЯТА НА ДОСТАВКА

  Онлайн магазинът прави доставки в рамките на страната, във всички населени места, които се обслужват от куриери на Рапидо и Еконт.

  Скоро след като направите вашата поръчка, ще получите имейл, с който ви уведомяваме кога да я очаквате или уточняваме специфичности по поръчката. Възможно е телефонно обаждане от наша страна да няма. Поръчката се счита за потвърдена от момента в който натиснете бутона "Купувам"

  Молим проверявайте имейлите си и преглеждайте дали всичко поръчано е точно това, което искате.

  В случай, че не получите имейл до няколко часа, трябва да ни пишете само на имейла ни office@nails.bg, където да оставите телефона оставен при поръчка, а не да правите нова, преди да е направена проверка. Възможно е имейла от нас да е в папка "Спам" на вашата електронна поща или поръчката ви да не е стигнала до нас.

  Фирмата Оператор на www.nails.bg си запазва правото да не уважи следващи поръчки на лица, които не са приели или потърсили пратките, които вече са изпратени.

  Внимание! Ако клиента не е написал в полето 'забележка', куриерската фирма, която предпочита, пратката ще бъде изпратена с фирма по наша преценка. Полето 'забележка' се появява при кликване на бутона 'Купувам', когато приключите с избора на продукти във вашата поръчка.

  Поръчки над 150 лв до адрес се изпращат с фирма Рапидо, освен в случаите, когато е отбелязано, че клиента ги желае да ги вземе от офис на Еконт.

  Минималната сума за поръчки е 5 лв.

  Доставки чрез куриерска фирма Еконт:

  (за доставки в цялата страна, вкл. гр. София)

  Когато пратките са под 1 кг, цената на доставка в рамките на страната е между 6 и 12 лева до адрес. Цената варира според стойността на поръчката и населеното място, в който ще бъде доставена пратката . Доставката се извършва до 3-4 работни дни (след потвърждението на поръчката) за населените места, в които Еконт имат офиси. Предлагаме доставка не само до адрес на клиента, а и до офис на Еконт, с което реалната цена на доставката е между 5.00 лв и 9.00 лв. Удобството на доставката до офис на Еконт е също за клиенти, които са в движение и не могат да чакат доставката на адрес.

  Често пъти пускаме пратките за Еконт на следващия ден от поръчката. Това значи, че ще може да получите поръчката си на по-следващия ден от направата и.

  Молим ако изберете вариант за доставка до офис на Еконт, да бъде написано възможно най-ясно. Например "Еконт София Фондови жилища - до поискване"

  Цената на доставката за поръчки на стойност над 150 лв. е безплатна за цялата страна! В случай, че имате талон с отстъпка, за да се възползвате от безплатна доставка е нужно сумата на поръчката с включената отстъпка да бъде над 150 лв!

  Ако въпреки разясненията за цените на доставка, предоставени ни от куриерските фирми имате някакви въпроси, ще се радваме да ви отговорим, преди или след като сте направили поръчката си.

  Фирмата Оператор на www.nails.bg си запазва правото да не уважи следващи поръчки на лица, които не са приели или потърсили пратките, които вече са изпратени.

  Вижте ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ за всички подробности относно УСЛОВИЯТА ЗА ДОСТАВКА, РЕКЛАМАЦИИТЕ и ОТКАЗ ОТ СКЛЮЧЕН ДОГОВОР И ВЪЗТАНОВЯВАНЕ НА ЗАПЛАТЕНАТА СУМА.

 • Намерeте Nails.BG във FacebookНамерeте Nails.BG
  във Facebook ТУК
 • Как да поръчам
  повече от 1 (един) брой?

  От ляво на бутона "Поръчвам" има цифра 1 (едно). Кликнете върху нея и напишете желаното количество (например 2,3 и т.н.), след което кликнете бутона "Поръчвам". Така ще промените поръчаното количество във вашата поръчка.

  Как да пазарувам?

  Сайта не изисква Вашата регистрация.

  За да добавите артикул в поръчката си, просто кликнете бутона "Поръчвам".

  Можете да напишете количеството, което ще поръчвате в полето от ляво на бутона "Поръчвам". По подразбиране е 1 (един) брой.

  След като поръчате всички желани артикули по горепосочения начин, кликнете бутона "Купувам" за да ви ги доставим. За целта ще ви попитаме за име, телефон, email за контакт и адрес за доставка.

  Ако поръчате на стойност над 150 лв. получавате безплатна доставка за цяла България!

  Когато започнете да поръчвате, това упътване ще изчезне, а на негово място ще видите съдържанието на вашата поръчка, общата и сума, както и бутона "Купувам".

  Препоръчваме да се запознаете с Условията на доставка (ТУК), които са част от Общите условия (ТУК) за пазаруване в сайта

  Указаните цени са с начислено ДДС. Цената на продукта не включва цена за доставка.

  Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

начало

 

;