Професионални продукти за ноктопластика, декоративен маникюр и педикюр office@nails.bg

 • Здравейте колеги и приятели,

  Ние сме екип от професионалисти в декоративния маникюр, педикюр и ноктопластика. Нуждата от качествени и достъпни материали за нашата дейност, ни кара да представим на българският пазар специалната ни колекция от продукти. В нея ще намерите полезни и ефектни артикули, които предлагаме да опитате и Вие във вашата работа или забавление.

  Разбира се, можете да поръчвате 24 часа, 7 дни в седмицата от сайта ни www.nails.bg. За всякакви въпроси, можете да се свържете с нас и на ел. поща office@nails.bg.

  Фирмата оператор на този сайт е МИКСИ.БГ ЕООД, ЕИК: 202470381, ДДС № BG202470381. Данните за фирмата оператор са публични и достъпни в търговския регистър. Фирмата е регистрирана като администратор на лични данни с номер 389151. След направена от вас поръчка, трябва да получите до 1 час потвърдителен имейл, с който уточняваме деня на доставка и други подробности. В случай, че не получите потвърждение, изпратете ни имейл на office@nails.bg, като в него не забравяйте да споменете телефона, който сте оставили при поръчка. Възможно е имейла от нас да е в папка "Спам" на вашата електронна поща или поръчката ви да не е стигнала до нас.

  Молим проверявайте имейлите си и преглеждайте дали всичко поръчано е точно това, което искате.

  Пожелаваме Ви приятно пазаруване,

  Екипът на nails.bg

 • Намерeте Nails.BG във FacebookНамерeте Nails.BG
  във Facebook ТУК
 • Как да поръчам
  повече от 1 (един) брой?

  От ляво на бутона "Поръчвам" има цифра 1 (едно). Кликнете върху нея и напишете желаното количество (например 2,3 и т.н.), след което кликнете бутона "Поръчвам". Така ще промените поръчаното количество във вашата поръчка.

  Как да пазарувам?

  Сайта не изисква Вашата регистрация.

  За да добавите артикул в поръчката си, просто кликнете бутона "Поръчвам".

  Можете да напишете количеството, което ще поръчвате в полето от ляво на бутона "Поръчвам". По подразбиране е 1 (един) брой.

  След като поръчате всички желани артикули по горепосочения начин, кликнете бутона "Купувам" за да ви ги доставим. За целта ще ви попитаме за име, телефон, email за контакт и адрес за доставка.

  Ако поръчате на стойност над 150 лв. получавате безплатна доставка за цяла България!

  Когато започнете да поръчвате, това упътване ще изчезне, а на негово място ще видите съдържанието на вашата поръчка, общата и сума, както и бутона "Купувам".

  Препоръчваме да се запознаете с Условията на доставка (ТУК), които са част от Общите условия (ТУК) за пазаруване в сайта

  Указаните цени са с начислено ДДС. Цената на продукта не включва цена за доставка.

  Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

начало

 

;