Професионални продукти за ноктопластика, декоративен маникюр и педикюр office@nails.bg

 • Декоративно фолио: Холограмно фолио N17

  Декоративно фолио:Холограмно фолио N17160лв.

  Лентата е широка 3.5см и е дълга 50 см.

  Ние препоръчваме да се използва за вграждане под гел или акрил. Нужно е само да изрежете парченца с форма по ваше желание и да го вградите.

  Това фолио не е подходящо за цял нокът!

  ПОДРОБНО ВИДЕО С ФОЛИО и FINX

  Работи се със специално лепило. Нанесете върху някои от детайлите на вашата декорация от лепилото и изчакайте около 8-10 мин. След това отпечатете фолиото, като го положите за малко с матираната страна върху лепилото Използвайте топ лак на водна основа, който да не набръчква фолиото.

  Може да създадете интересен дизай като отпечатите фолиото и върху лепкавия слой на UV гел. Ефекта е различен от този, който се полчава със специалното лепило, но също толкова интересен и много по-дълготраен.

  Когато отпечатвате фолиото върху гел, притиснете силно върху лепкавия слой и рязко дръпнете На края запечатете с UV top.

  Различни методи за работа с фолио може да видите ТУК


  линк: За още Декоративно фолио кликнете ТУК

 • Промоционалните цени са валидни до 15.06.2020 или до изчерпване на количествата!
 • Намерeте Nails.BG във FacebookНамерeте Nails.BG
  във Facebook ТУК
 • Как да поръчам
  повече от 1 (един) брой?

  От ляво на бутона "Поръчвам" има цифра 1 (едно). Кликнете върху нея и напишете желаното количество (например 2,3 и т.н.), след което кликнете бутона "Поръчвам". Така ще промените поръчаното количество във вашата поръчка.

  Как да пазарувам?

  Сайта не изисква Вашата регистрация.

  За да добавите артикул в поръчката си, просто кликнете бутона "Поръчвам".

  Можете да напишете количеството, което ще поръчвате в полето от ляво на бутона "Поръчвам". По подразбиране е 1 (един) брой.

  След като поръчате всички желани артикули по горепосочения начин, кликнете бутона "Купувам" за да ви ги доставим. За целта ще ви попитаме за име, телефон, email за контакт и адрес за доставка.

  Ако поръчате на стойност над 150 лв. получавате безплатна доставка за цяла България!

  Когато започнете да поръчвате, това упътване ще изчезне, а на негово място ще видите съдържанието на вашата поръчка, общата и сума, както и бутона "Купувам".

  Препоръчваме да се запознаете с Условията на доставка (ТУК), които са част от Общите условия (ТУК) за пазаруване в сайта

  Указаните цени са с начислено ДДС. Цената на продукта не включва цена за доставка.

  Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

начало

 

;