Професионални продукти за ноктопластика, декоративен маникюр и педикюр office@nails.bg

  • ВАЖНО! Скъпи клиенти, от януари 2022, сайта www.nails.bg, вече няма да съществува и вече няма да предлагаме на българския пазар нашите продукти. Ще може да се сдобиете с тях до края на декември, като поръчки ще приемаме до средата му. ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА СЕ ПОЕМА ОТ КЛИЕНТА, независимо от сумата на поръчката!
  • Намерeте Nails.BG във FacebookНамерeте Nails.BG
   във Facebook ТУК
  • Как да поръчам
   повече от 1 (един) брой?

   От ляво на бутона "Поръчвам" има цифра 1 (едно). Кликнете върху нея и напишете желаното количество (например 2,3 и т.н.), след което кликнете бутона "Поръчвам". Така ще промените поръчаното количество във вашата поръчка.

   Как да пазарувам?

   Сайта не изисква Вашата регистрация.

   За да добавите артикул в поръчката си, просто кликнете бутона "Поръчвам".

   Можете да напишете количеството, което ще поръчвате в полето от ляво на бутона "Поръчвам". По подразбиране е 1 (един) брой.

   След като поръчате всички желани артикули по горепосочения начин, кликнете бутона "Купувам" за да ви ги доставим. За целта ще ви попитаме за име, телефон, email за контакт и адрес за доставка.

   Ако поръчате на стойност над 150 лв. получавате безплатна доставка за цяла България!

   Когато започнете да поръчвате, това упътване ще изчезне, а на негово място ще видите съдържанието на вашата поръчка, общата и сума, както и бутона "Купувам".

   Препоръчваме да се запознаете с Условията на доставка (ТУК), които са част от Общите условия (ТУК) за пазаруване в сайта

   Указаните цени са с начислено ДДС. Цената на продукта не включва цена за доставка.

   Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

  начало

   

  ;