Професионални продукти за ноктопластика, декоративен маникюр и педикюр office@nails.bg

 • Ако сте професионалист и държите да работите с качествени продукти, ние сме изготвили за вас специални оферти, от които може да с възползвате при закупуване на гел лакове Elora и гелови бои First Gel. За да научите повече, изпратете запитване на office@nails.bg. Уважаеми клиенти, вече има търговски представител за София, който може да дойде на място в салона ви и да се запознаете с цветовите гами на продуктите, които предлагаме, както и да ги тествате.
  Не намирате вашите продукти с търсачката?
  Погледнете от ляво нашият каталог
  • Намерeте Nails.BG във FacebookНамерeте Nails.BG
   във Facebook ТУК
  • Как да поръчам
   повече от 1 (един) брой?

   От ляво на бутона "Поръчвам" има цифра 1 (едно). Кликнете върху нея и напишете желаното количество (например 2,3 и т.н.), след което кликнете бутона "Поръчвам". Така ще промените поръчаното количество във вашата поръчка.

   Как да пазарувам?

   Сайта не изисква Вашата регистрация.

   За да добавите артикул в поръчката си, просто кликнете бутона "Поръчвам".

   Можете да напишете количеството, което ще поръчвате в полето от ляво на бутона "Поръчвам". По подразбиране е 1 (един) брой.

   След като поръчате всички желани артикули по горепосочения начин, кликнете бутона "Купувам" за да ви ги доставим. За целта ще ви попитаме за име, телефон, email за контакт и адрес за доставка.

   Ако поръчате на стойност над 100 лв. получавате безплатна доставка за цяла България!

   Когато започнете да поръчвате, това упътване ще изчезне, а на негово място ще видите съдържанието на вашата поръчка, общата и сума, както и бутона "Купувам".

   Препоръчваме да се запознаете с Условията на доставка (ТУК), които са част от Общите условия (ТУК) за пазаруване в сайта

   Указаните цени са с начислено ДДС. Цената на продукта не включва цена за доставка.

   Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

  начало

   

  ;